Dag 03- Såhär såg jag ut förra året

Haha ja väldigt fager liten sak. Här var jag så liten och oskyldig inte mycket hade jag gjort eller känt och var nog en väldigt lycklig fjortonåring när den här bilden togs.
 

Dag 02- Min familj

Här är då min familj, mor, far och bror. Maria, Göran och Erik. De är ganska snälla och roliga och jag tycker om dem väldigt mycket. Vi är väl lite som vilken familj som helst!

Dag 01 - En bild på mig + 10 fakta

ja jag var bränd och hade jävligt ful bränna okok.
 
1. Jag klarar inte av vaniljdoft någon längre stund, får jätteont i huvudet eller blir illamående..
2. Jag är sjukt mörkrädd av mig, sover alltid så jag får lite ljus när jag är själv.
3. Jag är född femtonde juni nittonhundranittioåtta klockan 02:38
4. Älskar sims♥♥
5. Min bror och jag är väldigt nära varandra.
6. Vill börja på gymnasiet samtidigt som jag trivs sjukt bra på lillån.
7. Tycker tyska är det tråkigaste ämnet i skolan men får ändå ångest om jag inte fattar.
8. Jag äääääälskar att ha nya kläder på mig, känner mig så fin i det.
9. Vilma, Maja, Smilla och Emma vet allting om mig.
10. Jag har precis börjat spela hockey igen and I love iiiit.

20.

Dag 1: En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2: Min familj.
Dag 3: Såhär såg jag ut förra året.
Dag 4: Om jag vann en miljon skulle jag.
Dag 5: I min väska.
Dag 6: Den bästa tiden på året är.
Dag 7. Det vackraste jag vet är.
Dag 8: Mitt senaste köp.
Dag 9: 10 saker ni inte visste om mig.
Dag 10: Mina favoritskor.
Dag 11: Vad jag åt idag.
Dag 12: Det här faller jag för.
Dag 13: Mitt livsmål är.
Dag 14: Det här hade jag på mig idag.
Dag 15: Mina favoritserier är.
Dag 16: Bild på mig och min bästavän.
Dag 17: Det här är mitt favoritplagg.
Dag 18: Mitt favoritminne.
Dag 19: Kyssar är
Dag 20: Det här upprör mig.
 
I brist på ett roligt liv att skriva om kör jag på det här.

och vad fan ska man göra när man inte pallar vara så jävla stark längre?

Det här har inte varit en så rolig helg men åkte iallafall upp på stan igår och köpte med en superfin jacka ifrån bondelid, väldigt välbehövlig då min andra är lite för tunn.. Ska försöka fota den i veckan! Imorgon kommer Moa till mig efter skolan, ska bli jättekul att träffa då jag inte träffat henne på någon månad. Nu ska jag se en film, har skjutit upp pluggandet hela helgen och tänker fortsätta med det tills imorgon. Puss.

08:43

SItter just nu vi mors och fars dator så har bara arkivbilder..
 
Börjar om ungefär en timme så ville bara kika in och säga hejhej och godmorgon. I eftermiddag så ska jag jag träna och måste plugga innan det så nu är enda tiden jag kan blogga! Nej nu ska jag platta håret, sminka mig och kolla vilken buss jag ska ta! Pusshej!

Chariot - Gavin Degraw

Min senaste instagrambild.
 
Haha ojdå, lite halvtaskig uppdatering, men träningar och skolan tar upp väldigt mycket tid så jag bloggar när jag har tid. Sitter iallafall just nu och pluggar med Vilmutt. Har en sjuukt stor och viktig svenska uppgift så måste verkligen komma igång på riktigt nu!

18:58

Liten Josefin som snart skulle ut på hockeyplanen för första gången. Imorgon ska jag för första gången på nästan två år ställa mig på mina skridskor och träna ishockey, jag är så sjukt taggad men nervös på samma gång. Jag kanske inte ens tycker det är kul längre, vi får se imorgon helt enkelt!

Själen av en vän - Ken Ring

Jag innan sommaren någon gång.

Har mått så jävla bra idag, ingenting har kunnat förstöra mitt leende på läpparna. Satan vilken skön känsla det är. Väldigt ovanligt för att måndag faktiskt! Imorgon börjar jag antingen 09:35 eller 10:40. Men min skola suger att ge ut information så jag har ingen aning.. Hoppas dock hårt på det senare! Nu ska jag sätta mig och skriva lite på min engelskaredovisning om någon kan asmycket om One Tree Hill är det bara att höra av sig till mig! Pusshej

10:12
I am me - Willow

Redan visad bild från i somras, men här mådde så jag otroligt bra
 
Har inte haft tid för bloggen då skola och läxor tar upp otroliiiigt mycket tid. Får sjukt mycket prestationsångest och det känns som jag inte gör någonting så bra som jag borde och kan. Imorgon är det iallafall fredag och sen helg och det känns så skönt för då ska jag verkligen sova och ta det lugnt!

If i could just go back and change my words

Skulle inte tacka nej till lite sol nu..
 
Fick en upgift idag på engelska, vi ska skriva en text om vad som helst i hela världen för att sedan hålla en redovisning för hela klassen. Redovisningen ska var 10-15 minuter. Får lätt panik bara jag tänker på det, valde iallafall One Tree Hill som mitt ämne. Får väl skrapa ihop någonting, fortsatte på det när jag kom hem och har fått till några fler rader iallafall! Sitter nu och pratar FaceTime med Majsii, byebye

07:55: mot skolan
22:26

Har precis lagt fram kläderna som jag ska ha på mig imorgon, missar dock sovmorgonen pga någon slags konsert som alla nior ska gå på.. Känner mest ett stort nej på det hela. Nu ska jag iallfall krypa ner och sussa, godnatt.

Bästa just nu


Ditt liv fortsätter som ingenting samtidigt som hela jag stannar.

Tillbaka i skolan nu, fick tillbaka tre prov och jag är supernöjd med alla resultat! Nu ska jag läsa lite i min engelskabok som vi har läxa till imorgon och sedan plugga satsdelar som jag har prov på tills på fredag. Haha känner att det här inte blev det roligaste inlägget man har tyvärr inget mer att berätta för den här gången, pusshej!

"You never think the last time is the last time, you think there'll be more. You think you have forever but you don't."

 

21:16

 
Just nu
 
Hade som vanligt jättekul med mina bästa tjejer, kom dock sist på bowlingen så nu behöver jag betala till Lina som kom först haha.. Kom hem strax efter åtta, såg det sista på solsidan, tog en dusch och la mig här. Nu tänker jag se lite Glee som jag helt glömt bort att kolla på. Puss!

we just keep on dreaming

Tre nya saker som jag köpte i Stockholm igår!
 
Var i Stockholm Fredag och Lördag, gick på fotografiska, fika och shoppade. Hade det väldigt bra faktiskt! Idag ska jag och bowla med mina favoriter ikväll men tills dess ska jag försöka kolla på Rawenswood och göra lite läxor! Puss

RSS 2.0