Måndag 11:46

Nemen oj förlåt lilla bloggen, råkade glömma er i några dagar. Fick äntligen höstlov i fredags och har hunnit ha sleepover med Maja, Vilma och Emma. Har även varit ute till Marieberg och pluggat (JA JAG HAR PLUGAT PÅ LOVET, INTE OK). Om en halvtimme ungefär så ska jag upp på stan med Smilla. Jag ska klippa mig och så ska jag och Smilll äta någonting! Puss!

Who says - John Mayer

Två nya linnen sen sist!
 
Haft två prov och gymnasieinformation på två dagar. Båda proven gick förresten hur dåligt som helst och just nu så suger skolan, behöver lov nuuuuu! Fick sluta en timme tidigare idag eftersom vår NO-lärare åkte hem precis innan vår lektion så kom hem ganska tidigt och har tittat på lite One Tree Hill sen dess, gud vad jag älskar den serien♥ Nu ska jag försöka fixa iordning en fruktsallad och sedan titta på tv.

10:59

Hade myskväll med Vilmis igår, tittade på idol och bara prata!
 
Har absolut inga planer för helgen förutom att plugga till två prov som jag har i veckan! På måndag är det gymnasieinformation på skolan så då ska jag dit och se hur jag känner efter det! Nu ska jag fortsätta kolla på film! Puss

I have no time for your negative bullshit

Hej bloggisen, förlååååt för att jag suger på att blogga men blir lätt så i veckorna. Imorgon är det iallafal fredag och sen helg känns väldigt bra även fast det känns som det precis var måndag.
Igår var det gymnasiemässan och börjar bli ännu mer säkrare vad jag vill gå men är inte 100% säker än och kommer säkerligen ångra mig flera gånger till!

I don't care what you think about me. I don't think about you at all.

Gillar den här, för skrattet är äkta.
 
Stod i cafeet halva dagen idag och sen bara vanliga lektioner. Åkte sen hem och åt typ allt jag såg och tittade på tv. Om en halvtimme är det svenska hollywoodfruar och jag taggar galet!

-
Autum

 
Finns många fler bilder men dessa får duga så länge!
 

17:36

Har spenderat min eftermiddag på soldäcket med min Smilla. Har tagit ganska mycket kort och tänker visa lite av dem i nästa inlägg! Hoppas er söndag varit bra, puss.

I ett höstligt Örebro.

 

Nytt från MQ

 

why am i crying?

Fredag: Hade myskväll med Vilma, bak och idol med min bästis.
Lördag: Spelade cup hela dagen och när jag kom hem på kvällen la jag mig först i badet och sedan tittade jag på film!
Söndag: Åkte till Navet för att titta på laget, vrickade upp foten igår igen.. Kom hem för någon timme sedan och har gjort lite engelska och svenska sen dess. Nu ska jag faktiskt bara ta det lugnt resten av dagen, stressig vecka börjar imorgon!

18:09

Stannade kvar med Maja i skolan i nästan en timme och gjorde klart LCA:an som nu är inlämnad. Sen åkte vi hem till mig och gjorde klart ett svenska arbete, känns så skönt nu efterråt!

De bästa som finns.

 

The person you'd take a bullet for is behind the trigger.

 
Från idag med mina babes.
 
Fick håltimme i över två timmar, passade på att åka hem till mig gjorde mat och sedan efterrätt! Hur gott och mysigt som helst! Annars har dagen i skolan varit ganska lugn, har dock pluggat som ett jävla as sen jag kom hem och la undan det först nu. Haha sista minuten stress! Nu ska jag faktiskt äta någonting, se en film och sedan sova, är helt slut! Puss

16:44

Sitter just nu och gör en Lca om choklad.. Den ska vara inne på torsdag och idag började jag om typ helt. Kul.

RSS 2.0