Hold your head high and your middle finger higher.

 
En liten Josefin såhär på morgonen!
 
Idag har jag faktiskt tänkt att jag ska vara hemma hela dagen, se på lite filmer, ordna bland bilder och spellistor. Känner att det är lite behövligt med en lugn dag. Puss

If she's mad, kiss her.

 
Såhär bra hade jag, Vilma och Maja för några veckor sen!
 
Åkte ut till Marieberg med mor, fick dock bara med mig ett par flippflopps hem! På eftermiddagen kom Moa hit, vi spelade sims, pratade och bara mös! Hon åkte hem runt halv tolv! Är hur trött somhelst nu så ska nog sussa nu! Pussar!
 
 

I mina hörlurar


Bästa och sämsta just nu!

Bästa:Jag har sommarlov. Känner mig så himla glad och pepp på livet just nu! Umgås med fina vänner och sover länge på dagarna. Det som gör mig ännu gladare är att jag har nästan två månader till sommarlov. Och om 13 dagar åker jag till Turkiet och lite varmare väder!
 
Sämsta:Vädret. Det har knappt varit någon riktigt solig dag sen jag fick sommarlov. Och är väldigt trött på regn och gråa moln just nu.

Hope.

Hej bloggisen! Jag vet att uppdateringen inte har varit den bästa idag men livet kom imellan! Igår åkte jag iallafall till stan och träffade Michelle och Smilla. Vi köpte fika och åt det uppe på vågentaket. Mysigt det med! Senare på kvällen åkte vi hem till Smilla och sov där. Idag åkte vi upp på stan igen, runt fem åkte jag hemmåt, mammi och jag tittade på film och hade det mys senare på kvällen! Nu ska jag se ett One Tree Hill avsnitt och sen sova hade jag tänkt! Puss!

♡♡♡♡♡

 

Maaaaaat

 

25 saker om mig!

1. Just nu är jag hur lycklig som helst och det har jag inte varit på typ ett år.
2. Min pappas spaghetti och köttfärssås är något av det godaste jag vet.
3. Jag har inte jättebra betyg, men de duger ändå.
4. Jag tycker det är minst lika skönt att sova själv som med någon.
5. Just nu är OTH mitt liv, typ.
6. Mat är det bästa jag vet.
7. Chips är tusen ggr godare än godis.
8. Det känns som jag inte har några kläder alls.
9. Ganska nyligen tyckte jag om en kille jag inte borde tycka om.
10. Jag drömmer marddrömar ganska lätt.
11. I nian ska jag verkligen försöka höja mina betyg.
12. Jag kan ingenting om bloggdesign haha.
13. Jag har tröttnat på Jensens..
14. Jag hatar mitt rum.
15. Justin är min största idol.
16. Jag älskar Disney Channel..
17. Jag börjar i nian till hösten.
18. Jag har ingen aning vad jag vill gå på för gymnasium..
19. Grå, vit och svart är mina favoritfärger.
20. Jag ska åka till  turkiet en vecka i sommar.ö
21. Jag ska fira jul och nyår i Filippinerna.
22. Jag har varit i sju länder
23. One time kommer alltid vara min absoluta favoritlåt med Justin.
24. Jag är missnöjd över mitt utseende.
25. Jag glömmer bort min blogg ibland haha
 

-

 

24/4 2013

 

Let's fall in love and make them hate us.

Sitter just nu i mittt kök och ska precis börja steka pannkakor, har börjat göra det nu varje morgon! I eftermiddag ska jag träffa min saknade Thörn, vädret är dock verkligen inte på vår sida så det blir nog antagligen filmmys och chips!
 
Ser ni förresten att jag har ny design? Det är underbara Moa som har gjort den, tack igen älskling! Om ni inte ser den tryck F5!
 

Just nu:

Oth och marabou, kvällen räddad. Godnatt♥
 

does she make you feel wanted like i did?

Från avslutningen!
 
Okej jag vet att jag inte bloggat på länge men jag har varit sjuk sen var det avslutning och sen åkte jag bort! Har även hunnit med att fylla år! Jag ska lägga upp bilder när jag kommer hem är just nu hos Smilla och vi ska strax åka upp på stan och äta, puss!
 

Dan före dan före avslutninsdag

Sommarlov om två dagar, hyffsat taggad och det ska då bli väldigt najs. Nu tänker jag ta en Kesella citron och hälla i massa jordgubbar pga det blir asgott.
 
 

Klassdag hihi

Mina bästa klassisar idag, mycket bra dag idag. Imorgon tar vi cyklarna till lången. Blir det dåligt väder så är jag sjuk och så är det bara.

Jun. 08, 2013

Får bli ett mobilinlägg nu, var med five, Vilma och Maja på eftermiddagen och badade i fives pool. Kommer komma lite bilder vet inte när för nu har jag så sjukt jävla ont i magen.. Men godnatt vi hörs imorgon


Fredagsmys♡♡♡

Hade en hur bra och mysig fredag som helst med mina finaste flickor. Mammi kom och hämtade mig vid halv tolv i lillån och sen jag kom hem har jag bara fixat mig, pratat med mor och redigerat bilder. Nu ska jag nog sätta på en film eller sova. Puss

sjunde juni tvåtusentretton

Fredag=sovmorgon hann alltså plocka fram kameran och fota min frukost. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter skolan men något lär jag ju komma på! Det här är iaf min sista skoldag med lektioner! Kramis

Sommardag

Var superfint väder idag så Smilla, jag och Vilma åkte till lången och bada. Hade med oss lite gott också, har börjat tänka sommarlov. Puss

Nytt från Vero Moda


and then I met you.

Från förut idag.
 
Skolan, hem sola och sen till niornas bal och servera. Kanske inte den roligaste onsdagen men ändå helt okej, bättre än att bara vara hemma. Om exakt en vecka får jag sommarlov. Känns väldigtväldigt bra. Nu tänker jag sova, puss!

.

 
''You didn't love her. You just didn't want to be alone, or maybe, maybe she was good for your ego. Or, or maybe she made you feel better about your miserable life, but you didn't love her. Becuse you dont destroy people you love''
-Greys Anatomy

Onsdag

HEJ! Har tyvärr nästan inga bilder ifrån igår eftersom vi la in mobilerna i ett skåp! Hade iallafall en toppen dag på Liseberg med mina fina vänner! Kom hem runt två inatt och jag är ju helt galet trött idag.. Ikväll ska jag servera på balen, imorgon är jag iaf ledig och då ska jag sova ikapp! Nu måste jag stänga av datorn och tralla till bussen! Kram!

Tidsinställt

Traskar ändå runt på Liseberg så här bjuder jag på några vintriga bilder från strax innan jul!

Bilder från 2012

Har säkert redan pubicerat dessa men här kommer de iaf. Ska bli så himla kul när jag åker till mormor och morfar då det finns så mycket att fota där!

Fjärde juni tvåtusentretton

Webbis hihi
 
Sitter nu och äter frukost, kommer faktiskt upp två tidsinställt lite senare! Kommer hem vid två inatt så jag bloggar nog imorgonbitti! Ha en bra dag, puss!

Bästavänmys

Lånar bilden från Majas instagram, hope it's okey babe!
 
Idag efter skolan tog jag och maja bussen hem till henne vi köpte lite jordgubbar och kladdkaka & la oss i parken vid henne. Vädret var superfint och hade det toppen med Majsi. Drog till lillån efter det och sen hem och duschade oså. Imorgon åker jag till Liseberg, ska bli så himla kul! Nu ska jag se ett one tree hill avsnitt och sen sova! Natti♥

Bananpannkakor

Gick upp i riktigt bra tid imorse för att hinna göra detta!
 
Du behöver:
-En mogen banan (alltså inte grön på skalet, snarare brun)
-Ett ägg
-En matsked mjöl
-Smör att steka i
-Valfritt tillbehör, sylt, bär, grädde eller vad som helst!
 
 
Använd en stavmixer för att blanda bananen, ägget och mjölet. Häll lite av smeten i bara pyttelite smör, stek på båda sidorna tills du är nöjd med färgen! Ha på mellanhög värme, hellre för lite för lågt än för högt för de bränns superlätt!
 
Tog receptet ifrån: http://matildacarlssonss.blogg.se

Söndag


Åkte ju somsagt ut till Vilma igår med Maja. Hade verkligen det super med mina två favorittjejer, vi satt ute till lång in på småtimmarna. Tycker om er så himla mycket flickor♥
Idag skulle jag egentligen tränat men den blev intälld jag och Cajsa tog då hennes moppe och åkte till Subway och åt där, ett bra avslut på en mycket bra helg!

Glad.


Två bilder på en mycket glad Josefin.
 
Hade en mycket bra fredag igår med mina kära vänner, idag har jag solat och pratat med mor. Ikväll ska jag till Vilma för en sleepover med Maja och henne! Händer mycket roligt nu och livet är bra! Kameran hänger med ikväll så lite bilder lär det bli! PUSS!

RSS 2.0