20:20

"Det är så mycket som vill bli nerskrivet, utskrikit och pratat om. Men det går inte. Jag försöker få ut någonting, men det står still."

Igår och idag


Igår efter skolan åkte jag, Vilms, majs och blommis hem till Emma. Vi åt Max och pratade om allting och skrattade som bara vi kan. Lite senare på kvällen drog vi iväg på festligheter i hovsta, jag kom hem vid två någon gång och somnade direkt haha.

Idag så har jag legat ute i solen nästan hela dagen förutom nu på kvällen då jag träffade Emma och Maja för lite grillning i skytteparken. Älskar dessa brudar, skulle verkligen aldrig klara mig utan dem.❤️

22:40


Hejhej! Min vän Jessica tycker att det är dålig uppdatering här så det här inlägget är till dig jerre tycker om dig massor! Är just nu sönderstressad pga skolan och hinner knappt någonting förutom att gå i skolan och gymma. Till helgen ska jag försöka göra lite inlägg till bloggen men nu ska jag fortsätta med att äta bullar och kolla Disney channel, hoppas ni mår bra hjärtisar❤️

Meow


Bara för att ha en bild liksom..

Va på gymmet i nästan två timmar idag, körde ben och rumpa och kan jag gå imorgon är det ett mirakel haha.. Nu på kvällen har jag kollat på film och pratat med Maja i telefon. 

Nu är klockan halv tolv och för försts gången på länge känns det som om jag kanske kan somna innan ett/två så godnatt❤️

New

Köpte den här i veckan, brukar inte gilla VS mistar så mycket tycker de luktar lite för sött, men gillade den här jättemycket! Dock har jag inte hittat min favorit Fresh sorbet som jag har som kräm som mist någonstans tyvärr.. Men den kommer väl snart!

19:29

Kvällens godis!
 
Sov hos Jessica med Smilla igår, käkade Saigon, spelade sims, kollade high school musical och pratade om allt mellan himmel och jord. Idag har jag köpt årskort på friskis då mitt tremånaders gick ut här i veckan, gymmade även sen. Nu ska jag se på en film som jag bör se till ett skolarbete och sen ska jag sova, tuff skolvecka med två nationellaprov så måste få mycket sömn så jag inte försover mig som jag gjort lite för mycket på senaste tiden.

Långhelg

Hello, sämst bloggning senaste dagarna men har helt enkelt inte orkat. Sen sist har jag firat valborg, legat i min soffa och ätit piggelin, legat i min säng och kollat film och varit på marieberg. Fick med mig linnet på bilden hem därifrån, gillar den mycket.

RSS 2.0