Senaste dagarna


Mobilinlägg

Förlåt för dålig uppdateringen men i förrgår var jag på Gustavsvik med Vilma och Nathalie sen mös vi i lillån. Igår var jag på gröna lund hela dagen så tiden har inte funnits.

Just nu tittar jag på one tree hill och ska nog fortsätta göra det hela dagen eftersom jag är helt slut!


2/7-2013

Var uppe på stan med mor idag, fick med mig det här fina linnet + en bh och två böcker men de kändes inte så roliga att fota. Passade även på att klippa mig, inte så stor skillnad men bra ändå. Träffade även Alexander ett tag på stan, det var najs har saknat den pojken!
 
Imorgon ska jag till Gustavsvik med Nathalie och Vilma. Och om vädret är bra så kommer det att bli superbra! Puss!

-


Nytt

Gina Tricot
Vero Moda

I hate feeling like I'm never good enough.

Åkte ju somsagt till stan och träffade baby idag. Vi fikade och bara prata. Fick med mig lite saker hem också, det kommer bilder på det sen. Vid tio cyklade jag och mötte upp Nathalie, vi fotade och pratade. Bilder kommer från det också.
 
Måste passa på att tacka mina finaste vänner som ställer upp för mig när jag mår som jag mår. Ni är det bästa jag har♥

why do you care what other people think?

 
Midsommar..
 
Om drygt en timme åker jag till stan och träffar Vilma, det blir super! Kom nyss på att om tolv dagar åker jag till turkiet, FYFAN VAD SKÖNT! Måste köpa lite saker tills dess! Puss

music always helps, no matter what you're going through.

Jag och five för några veckor sen, saknar mitt hjärta♥
 
Åkte till lillån och träffade Nathalie och lite annat härligt folk nu på kvällen. Annars har jag inte gjort mycket idag, solat, sovit en allmänt lugn dag. Imorgon tror jag att jag ska träffa Maja. Men vi får se! Nu tänker jag iallafall sova. Puss
 

-

 

RSS 2.0