#Filippinerna


Ville kika in och säga hejhej. Har det asbra, det är varmt och maten är god. Dagarna spenderas på stranden och kvällarna i restaurangen med alla härliga människor. Idag är det mammas födelsedag och det ska vi fira ikväll. Kanske lägger upp något mer inlägg innan jag kommer hem men annars hörs vi den sjunde! Puss 

God jul

 

Från igår
Dag 05- I min väska

Bilden är från tidigare i höstas då jag gjorde typ två dagar av en annan lista.
 
Läxor, plånbok(ja den är ful men har inte orkat köpa ny sen min blev tagen i somras), parfym, deo, något ätbart, tuggummi, någon tröja och nycklar.

Sjunde december

Mor och far åkte till stan innan jag ens vaknat så de blev ingen shopping idag. Har istället uppehållt mig med att titta igen alla julkalenderavsnitt jag missat vilket var alla förutom det första haha.. Har även ätit Subway som mammi och pappi köpte med. Efter lunchen ställde jag mig och bakade cookies som jag nu sitter och knaprar på. Om någon timme är det en Harry Potter film på femman som jag har tänkt att jag ska se på!

Svar:

Fick en fråga om jag kunde länka denna jacka, hittade inte länken till just den jackan, men på den här sidan finns många liknande!

Fredag

Klickade precis hem denna bikini som jag har tänkt att använda om några veckor! Hoppas bara den kommer snart och att den sitter bra annars blir de panik hehe. 
 
Hade en väldigt lugn skoldag med mina kära klassisar. Och nu är det helg. Det enda som hade gjort den här dagen ännu bättre var om det inte hade varit snöstorm ute? Har varit så sjukt kallt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen?!
Har inga planer för helgen och det är ganska skönt det också. Ska dock försöka få ut mor till marieberg imorgon. Och försöka införskaffa mig lite nya fina kläder då det är brist på det haha..

07:47

Agge min babe.
 
Herregud jag gråter det senaste två dagarn har jag suttit fem timmar med svenskauppgiften och nu är jag klar och det känns såååå bra. Förlåt dock för dålig bloggning. Nu är det bara ett SO-prov och en engelskaredovisning kvar innan lovet och båda de är sista veckan.. Nu ska jag göra frukost och börja fixa mig. Puss

19:49

Gammal bild.
 
Åkte upp på stan med Vilma idag efter skolan, köpte med oss Saigon och lite gott ifrån Ica. Sen hem till mig och plugga och film. Borde verkligen återgå till plugget nu så 

Första december tvåtusentretton

Inget fokus eller så men ser ni vad mörkt hår jag har fått? Har fått jättemycket kommentarer om jag har slingat det men jag har inte gjort någonting och ändå så ser det ut såhär?!
 
Idag är det första december och även första advent. Om 13 dagar ska jag fira jul med mormor och morfar, om 19 dagar får jag lov, om 21 dagar åker jag utomlands och om 23 dagar är det julafton. Älskar december, bästa månaden på året. Har förövrigt köpt på mig massa julmust då det är världens godaste dricka och den finns faktiskt inte så ofta. Nu ska jag spela lite sims och plugga, mest sims.

Dag 04- Om jag vann en miljon

Om jag vann en miljon, skulle jag spara och använda dem till mat och kläder. Skulle nog inte köpa någonting jättestort eller speciellt utan göra så att jag kan använda pengarna i framtiden!

RSS 2.0