För godis är inte bra för dig

Detta är väl typ det jag äter på kvällarna, vindruvor, nötter, granatäpple, passionsfrukt, kiwi samt mörk choklad men den där sorten var så äcklig så åt endast en ruta haha..
 
Har inte bloggat i veckan men har varit väldigt deppig och trött på livet typ haha. Har iallafall fina vänner som får mig att må bättre. Ikväll köpte min far med sig Saigon efter att jag önskat det, nu ska jag se på veckans Pll avsnitt och sen se på Glee som jag inte har sett på någon månad. Hoppas ni mår bra, kram.

18:57

Åh orkar inte va skönt detta skulle va nu..

Måndag, tråkig dag i skolan. Ville åka till gymmet men var tvungen att plugga så det är det jag har haft för mig sen jag kom hem från stan där jag åt Subway med Smilla, Olle och Anton. Nu är jag klar med svenskan. Kan vara det sämsta arbetet jag någonsin gjort men orkar inte mer.. Kram.

Just do it.

Har inte nämnt detta i bloggen men sen jag kom hem från resan har jag försökt och börja äta nyttigare samt träna oftare. Har sjukt mycket motivation just nu och jävligt taggad på det hela. Under hela oktober hade jag söt och godis stopp och det gick jättebra men sen november-december åt jag sjuuuukt mycket onyttigt. Nu istället för chips och godis äter jag frukt, nötter samt smoothies. Jag gör inte det här för att jag ska bli smalare utan för att jag vill ha en mer vältränad kropp och ba stå framför spegeln och ba känna mig superduper nöjd över mig själv.

sometimes the most important life lessons are the ones we end up learning the hard way.

Gash va dålig uppdaterin men har inte riktigt haft tiden. Men iallafall i fredags åkte jag till Falun och spelade match med världens bästa lag, var en sjukt stökig match men vi vann iallafall! Jävligt skön vinst som vi förtjänade verkligen! Resten av helgen har jag firat min morfar som fyllt år och gymmat med Joline. Nu måååste jag verkligen plugga så ska väl sätta mig och göra det. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, kram♥

Nya kläder

Dessa två köpte jag i Filippinerna på Mall of Asia som förövrigt var det bästa shoppingställe jag varit med om! Båda två är köpta på Topshop för ungefär 100kr. Jag köpte också en jättefin t-shirt från Gap men den förstörde min pappa i tvätten efter att jag använt en gång.. Sen köpte jag också en sporttop från Forever21 men den ligger i tvätten men ska fota den såfort den är ren!
Den här köpte mamma till mig igår och är så himla glad över den för har tittat på den flera gånger men aldrig köpt den och så överraskade finaste mammi mig med den!

Igår och idag


Igår så var alla nior och åttor från min skola och lyssnade på en föreläsning med Mietek Grocher. Väldigt jobbigt att lyssna på men väldigt intressant. Vilken man han är och vilken styrka. Efter skolan åkte jag hem och sedan på träning, gick inte så jättebra för mig ramlade och slog i knät i isen när benskyddet åkte ner så har ett typ svart blåmärke nu. Najs ändå.
 
Idag så gick jag i skolan, slutade sedan vid två och åkte och tränade på Friskis med Emma. Hur skönt som helst dock kommer jag inte kunna gå imorgon pga träningsvärk haha.. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, godnatt.

I see fire - Ed Sheeran

Någon vecka gammal ig-bild på mig och Emma♥
 
Åkte upp på stan med Smilla och Olle efter skolan och fikade på wayne's. Åt någon wrap med kyckling och den var verkligen inte god tyvärr.. Gick och köpte godis med de två och åt sedan upp det. Hade en supermysig eftermiddag med massa skratt. Imorgon har jag en väldigt lugn dag först sovmorgon sen endast en och en halvlektion sen ska vi åka och lyssna på Mietek Grocher. Kommer bli så intressant och ser verkligen fram emot det! Slutar sen förhoppningsvis lite tidigare än vanligt och får se vad jag gör då. Puss.

this or that

Vinter eller sommar? Tycker om bägge, så länge de inte är för långa haha.
Jul eller födelsedag? Jul!! Så himla mysigt!
Fanta eller cola? Cola, finns inget äckligare läsk än fanta.
Donken eller max? McDonalds lätt.
Utekväll eller hemmakväll? Båda funkar väl.
One direction eller Justin Bieber? Justin kommer alltid vara min absoluta favorit, men One Direction har jag precis upptäckt och de är väääldigt bra!
Pool eller hav? Hav.
House eller lugn musik? Lugn tror jag haha..
Pojkvän eller singel? Har aldrig haft något seriöst så har inte direkt något att jämföra med men att ha pojkvän verkar ganska mysigt.
Rumpa eller bröst? Rumpa
Smsa eller prata i telefon? Prata i telefon för man kan misstolka allt på sms.
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraddad.
Längdskidor eller utförsåkning? Utför, längd är såååå tråkigt haha..
Fotboll eller innebandy? Fotboll, förstår mig inte på innebandy.
Film eller serier? Både och.
Gossip girl eller Sex and the City? SATC!!! Bästa serien♥♥♥
Snygg eller smart? Smart, men hellst lite av både och.
Brunetter eller blondiner? Spelar absolut ingen roll.

the less you care, the happier you'll be

Skulle väl inte tacka nej till att vara tillbaka här i ett par timmar..
 
Åkte somsagt till Smilla nu på kvällen, käkade frukt, pratade och tittade på film. Har ni sett the impossible? Om inte så se den direkt, superbra men sorglig. Kom hem vid nio och rensade i min garderob som va kaaaaos så nu har jag slängt två kassar med kläder! Plats för nya! Nu ska jag sova för att inte vara för trött imorgon i skolan.
Hoppas alla har haft en superbra helg och får en toppenvecka! Kram.

14:25

Söndag och dagen innan skolan börjar igen. Har ingen söndagsångest alls utan det känns som det här kan bli en bra vecka. Ikväll ska jag förhoppningsvis till Smilla för lite söndagsmys och prat med bästis.
Kram

Filippinerna del tre: Matbilder

 Har massa fler bilder på mat, dock så var det typ det här jag levde på väääääärldens godaste pizzor, hamburgare som var det godaste jag smakat samt annanasjuice och bananshake.

we accept the love we think we deserve.

Bild och mig och broris från Filippinera, saknar han♥
 
Idag har jag varit så jävla duktig. Vaknade vid tio, städade mitt rum, bytte lakan gjorde klart läxor och gjorde mat till familjen. Som vanligt när jag lagar mat så blev det caesarsallad, såååå gott. Mormor, morfar och gammelmormor kom över på eftermiddagen och fikade lite mysigt. Ikväll tror jag att jag bara ska vara hemma och mysa.
 
Hoppas ni får en jättebra lördag, kram.

00:10

Kom hem för inte så länge sen har varit i skolan med mina bästa ladies. Efter skolan åkte jag, Emma och Vilma och såg på Hungergames filmen. Och den var såååå mycket bättre än den första och kan knappt vänta tills nästa del! Efter att filmen var slut åkte jag till lillån och var där och nu är jag hemma. Sjukt bra dag trots att de flesta lektionerna gick ut på att öva till Nationella.. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och se en film, natti!

Dagens

Brist på bilder..
 
Dagens humör: Ganska glad
Dagens mående: Helt okej tänker dock alldeles för mycket som vanligt.
Dagens borde: Plugga, precis som alla andra dagar.
Dagens frisyr: Snabbt plattat och bara nedsläppt!
Dagens smink: Solpuder, rouge och maskara.
Dagens klädsel: Svarta jeans, vitt linne och tjock grå kofta 
Dagens planer: Har varit i skolan och sen har jag legat och degat framför Grey's ikväll ska jag fortsätta dega och kolla lite på mina läxor.
Dagens matriella vill ha: En ny telefon då min hänger upp sig hela tiden:):)
Dagens fundering: Hur ska du klara skolan om du inte lägger ner tid på den?
Dagens beroende: Tuggummi och musik som alla andra dagar.
Dagens tråkigaste: Att matteprovett gick asdåligt.
Dagens längtan: Helgen.
Dagens saknad: Min bror som just nu är i Nya Zeeland eller Australien, har inte riktigt koll hehe
Dagens låt: This time tomorrow med Trent Dabbs är väl helt ok idag.

16:30

Bild från Filippinerna, finaste solnedgången jag någonsin varit med om. Heeelt sjukt hur fint det var.
 
Skulle ju åkt iväg och tränat ikväll men jag känner mig inte helt bra, så då är det bättre att stanna hemma istället för att det blir värre. Nu ska jag iallafall ta tag i plugget. Så adios

Tisdagmorgon


Sitter just nu och äter på detta och tittar på TV, har sovmorgon som alla andra tisdagar!
 
Igår så åkte jag hem till Agnes på eftermiddagen,åt pommes, tittade på film och mös som bara hon och jag kan. Lite senare åkte jag till gården och träffade b.la Jennifer, Five och Erik. Ikväll har jag träning och innan det måste jag verkligen ta tag lite i pluget som jag har låtit bli fööör länge. Puss

Follow your brain, your heart is stupid as fuck.

 

Don't fall in love there's just too much to lose.

Hade match idag, vi vann med 3-2 men vi hade över hundra skott på mål så vi borde ha gjort massa mer mål haha.. Kom hem typ nyss och sitter nu och tittar på Grey's. Har ju börjat att titta om på serien och när man ser avsnitten i början inser man verkligen att serien blivit sämre, tyvärr. Nu ska jag iallafall fortsätta att kolla på det och redigera bilder. Imorgon så ska jag till skolan, skulle ha åkt på distrikslags uttagning men är jätteförkyld och vill spela bara för det är kul. Puss

Filippinerna del två: Stranden

Stranden va asbra, dock så fick man passa sina fötter för det traskade runt massa snäckor överallt, lite läskigt om man tog upp en snäcka för att den va fin och sen inser att det bor ett djur där haha..

16:48

Något skev bild från i somras.
 
Åkte ut till marieberg med mor och far, fick med mig lite behövliga saker som jeans och lite andra småsaker. Plus en ny hockeyhjälm och byxor. Sitter nu och tittar på Grey's, eftersom min bror är utomlands våldgästar jag hans rum och använder hans viaplay asbra ju. Imorgon ska jag spela match och är något nervös faktiskt haha! Puss

And now i realize, people don't change.

Såg ut såhär igår innan skolan. Vaknade sjukt tidigt idag och har hunnit med att redigera bilder och ätit en fet jävla frukost. Ska försöka göra iordning några fler inlägg från Filippinerna idag men lovar ingenting. Adios

Filippinerna del ett: En dag ifrån stranden

Vi började dagen med att sätta oss i två stycken Tricykles en tricykle är helt enkelt en vanlig moped med en liten vagn på sidan som ni ser på bilden. Vi satt två stycken i vagnen + en chaufför på mopeden. Vi tyckte det kändes som om moppen la av bara av det och sen såg vi Filippinarna som va över tio/femton stycken på sina.
Vi stannade till några få minuter vid denna helt sjuka utsikt.
 
Vi åkte in till marknaden i Sipalay, där fanns hur mycket frukt och grönsaker som helst. Lite länre bort fanns det värsta fisk och köttmarknaden. Men det såg så äckligt ut så ville inte ta kort där haha..
Sedan hamnade vi i väääääärldens ösregn, det syns inte på bilden men det regnade helt sjukt mycket.
Efter ösrenet kom vi fram hit... Haha en liten sjö som låg mitt i djungeln så sjukt ovääärt.
Men vi fick god mat iallafall!
Utflykten avslutades iallafall med att vi padlade i ett träsk. Det var lite halvmysigt i träsket men när vi kom ut på öppet hav och det blåste lite vart det något obehagligt då det tog lite längre tid än vi trodde och vågorna var ganska höga.
 
Sakerna vi gjorde på yflykten var inte de roligaste men det var väldigt kul att får se hur människorna bor och allt sånt.

Start


Har nu kommit in i rätt tid, packat upp allt och helt enkelt landat. Nu kommer jag börja blogga igen, får väl dock se hur det blir med uppdateringen men bilden ovan är iallafall från idag då jag åkte upp på stan och fikade med Jennifer efter skolan. Hade det superduper mysigt och pratade om allt mellan himmel och jord. Ikväll ska jag inte göra mycket alls bara vara hemma och titta på film då jag är hur trött som helst på kvällarna. Bilderna från Filippinerna ska jag lägga över till datorn under helgen och tänker sprida ut dem i flera inlägg istället för ett stort. Puss 

-

Det här året ska bli bättre än 2013, fan va kul jag ska ha och fan va mycket som kommer hända. Just nu ligger jag förhoppningsvis på en strand i Filippinerna, kommer hem den sjunde så då lär det bli uppdatering med massa bilder. Puss.

RSS 2.0