18:45

Gammal bild men skulle kunna döda för en BJ nu så den får duga.
 
Började skolan redan kvart i åtta med extramatte, fortsatte sedan dagen igenom för att sedan åka till stan och äta på MC med Maja och Five. Kom hem vid halv sex och har duschat, ätit och packat. För imorgon åker vi på klassresa! Kommer säkert bli jättekul om folk är på bra humör osånt! PUSS

tattoos

Efter att min bror idag kom hem med yttligare en tattuering (där även mina initialer står hihi) så har jag blivit ännu mer sugen på en. Vill ha en vid revbenen, en vid handleden och en på insidan av överarmen. Helst bara små texter som betyder mycket. Längtar tills jag fyller arton och får göra vill!

The key

 Var med Moa på stan idag och åt på sai efter skolan. Och när jag kommer hem så ger mamma mig denna, åh lutar så gott, godare än både someday och girlfriend! Nu ska jag plugga lite engelskaglosor tills imorgon, natti♥

07:37

Har ändå sovmorgon idag till halv tio så passade på att göra ordentlig frukost! Nu ska jag titta på ett avsnitt glee och sen göra mig iordning för skolan, puss!
 

gästblogg, omg så kolt

HEJJJJ PEOPLE! VILL BARA SÄGA ATT JOSEFIN ÄR BÄST, SNÄLLAST OCH SNYGGAST! OCH ATT JAG TYCKER OM HENNE ASMYCKET! HON BAD MIG SKRIVA ATT HON ÄR KONSTIG SÅ NU HAR JAG GJORT DET :PPppP HEJDÅ BABES/ AG

AGGEBAGGE BRUR

Sitter just nu med Agge, om någon timme ska vi dra på träning. Ciao

never waste your feelings people who don't Value them

några veckor gammal bild, men spelar ingen roll.
 
Hade som vanligt en hur rolig träning som helst med mitt lag. Har pluggat lite sen jag kom hem så har bara lite tyska som jag måste göra! Nu ska jag titta på en film och ha lite söndagsmys!

you don't get the same moment twice in life

Jag och michelle för någon månad sen♥
 
Var ju somsagt på massage idag och herregud vad skönt det va! Om några minuter ska jag byta om och röra mig mot träningen!

Lördag♥

Spelade somsagt match igår, gick inget vidare alls.. Idag vaknade jag ganska tidigt, har pluggat lite och legat i solen, ganska skönt ändå. Nu ska jag nog titta på glee och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag först på massage då min rygg och nacke är hur stela som helst och gör jätteont.. Efter det ska jag iväg och träna! Ganska okej helg ändå, puss!

.


Fredag

bästisen och jag♥
 
Inte mycket har hänt sen sist jag bloggade, skolan har börjat så spenderar mina dagar där. Slutar halv fyra varje dag men vårat schema är ändå helt okej. Känns ändå ganska bra att börja i skolan igen. Idag är det iallafall fredag och det känns bra för behöver sova lite nu i helgen. Puss

''Be strong'' easy to say hard to do.

Har varit med Agnes hela dagen och sitter nu i hennes säng, sover här inatt och spenderar även morgondagen med henne. Nu ska vi se lite film oså, puss!

-


I blame Valentine's Day.
Hundreds upon hundreds of cards all decreeing you're the one.
Just imagine the hundreds and hundreds of wrenching late night phone calls all over this one idea. And it's not just with love. It seems we're always looking for that one thing to make our lives complete.
That job, that chance, that family. I couldn't help but wonder, when will waiting for the one be done?
 
-Carrie Bradshaw.

Världens finaste

Han räddade mig, inte för han tog en kula för mig, utan han fick mig att tro på mig själv när inte ens jag själv gjorde det.

people know the truth but they ignore it becuse they just can't hanle it.

 
Bästavännen och jag♥
 
Kör väl på en lite liknande dag som gårdagen, pll och te får det bli. Har dock en träning vid sex ikväll så den ska jag faktiskt dra mig mot. Ska bli himla kul faktiskt! Nu ska jag nog faktiskt gå upp ur sängen för att göra iordning någon god lunch!

Tisdag

Har glömt bort att visa den här parfymen jag köpte på flygplatsen i turkiet, luktar hur gott som helst iaf!
 
Idag har jag inte gjort mycket alls, plockat lite på mitt rum, druckit te och tittat på pll. Började på säsong tre igår kväll och det blir bara läskigare och läskigare! Kom nyss på att om exakt en vecka så börjar skolan. Börjar i nian, det känns helt sjukt att jag snart gått ur grundskolan, men fatta vad kul med bal, klassresa och allt dedär!

Just smile and pretend that everything's ok

 

12 augusti 2013

Just nu
 
Har precis krypit ner i sängen för att titta på lite pll. Var med Maja och Emma idag, vi åt lunch på stan sen åkte vi hem till mig och tittade på film och bara prata. Har lite bilder på kameran också men de flesta är alldeles för fula för att visas.

-

 
Köpte det här linnet i början av juli, tänkte visa en bild som verkligen ger ryggen på den rättvisa. Så himla fin. Ser ni förresten vad brun jag var? Hade precis kommit hem från turkiet här.. Längtar tillbaka till värmen, bara 135 dagar tills nästa utlandsresa!

lite nytt

JC- 199:- för båda, pinsamt dålig bild.. Den röda fastnade verkligen inte på bild, den är lite mer mörkröd i verkligheten och kommer bli supersnygg till ett par svarta jeans och skinnjacka i höst.
Sisters 149:-
 
Wear it 100:-

Åkte ut till marieberg med mamma och pappa igår kväll, fick med mig det på bilderna + några ringar från MQ. Förlåt för dålig uppdatering men försöker lägga upp ett mobilinlägg varje dag iaf!

Idag


7/8-2013


-


Igår

 

Tredje Augusti

Åkte och badade med Malin och Sophie igår, senare på kvällen så var jag och spelade minigolf med familjen.. Idag har jag bara varit på landet och solat och badat, puss!

Just nu:


Ny väska

Accent 1499:-

Hello august

20 dagar tills skolan börjar, hade en toppen kväll igår med fina vänner. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om men ska försöka göra mitt bästa, puss!

RSS 2.0