Tisdag

Sitter just nu med Smilla och vi ska alldeles strax ta och laga mat. Efter det ska vi nog dra till lillån och sen möter vi upp Michelle någon gång ikväll också och sen drar vi tre hem till Smilla och sover där. Kommer förhopningsvis att bli superbra! Ha nu en bra Valborg så hörs vi imorgon, puss!

Monday

Både ful och gammal bild men det får duga!
Åkte upp på stan efter skolan idag och träffa Moa vi gick direkt och satte oss på Saigon och satt där i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Vid typ fem eller något sånt drog vi och sola och sen gården! Kom hem vid halv tio och ligger nu i sängen och håller på med lite läxor! Imorgon är det Valborg och ska spendera den med Smilla och så får vi se om de blir några fler eller inte, hur det än blir så blir det säkert jättebra! Puss natti

--

-

kiss me like you wanna be loved

We♥it!

Efter träningen idag (som jag förövrigt landade i en lerpöl på) så åkte jag hem och gjorde en asgod wook. Sen tittade jag och mor på Maria Wern som var hur bra och läskig som helst ikväll! Sitter nu och gör lite sista minuten läxor och pratar med Moa i telefon som jag ska träffa imorgon, har saknat henne såååååå mycket♥♥♥
Vi hörs♥

sunday

Har absolut inga bilder så får bli denna från i somras!
Är hur fint väder som helst i helgen så har solat ganska mycket men det syns inget än.. Har även hunnit med att köpa ett par nya shorts och Dr denim! Sitter just nu inne för behöver göra klart en svenska sak.. Men är alldeles strax klar och då ska jag ut i solen igen! Ikväll så har jag träning och känner att jag verkligen behöver det!
Hörs!

.

Såg Justin igår, inte bästa platserna en var fortfarande helt awesome. Ligger nu i soffan och gråter som fan för jag vill så himla gärna se honom igen. Fyfan.

I choose to be happy

Jag, Maja och Emma♥
Idag har jag legat ute i solen nästan hela dagen, så himla underbart! Har även hunnit med att lägga över mina 2000 bilder från mobilen till datorn, spelat sims, bränt bacon, tittat på Maria Wern och twittrat om Justin. FÖR IMORGON SKA JAG SE HONOM!! HELT JÄVLA SJUKT! Ligger nu och pratar med Jennifer i telefon, så jävla välbehövligt♥
Puss

sometimes the wrong choices bring us to the right places

Det är lördag och jag spenderar dagen med att ligga på mitt golv, ha hörlurarna i och äta massa onyttigt. Vill träna. Men känner absolut inte för att resa mig ifrån golvet.

there is beuty in simplicity

Uppdaterade min profilbild lite idag hihi

Idag i skolan var ganska tom.. Min Emma var inte där, men hon är förhoppningsvis där imorgon så jag får säga ett riktigt hejdå innan hon åker till Italien.. Annars var det bra, kören med massa skratt och andra lektioner som var helt okej! Sen jag kom hem har jag pluggat tyska och matte och ska fortsätta med tyskan alldeles strax! Kände dock att jag behövde en liten paus så har bara redigerat lite bilder oså!

this world is mad.

Från förra veckan eller något sånt?
 
Ikväll ska jag dra och träna fotboll för första gången på jag vet inte hur länge. Ska bli så himla kul och jag är så himla taggad!! I eftermiddags hade jag utvecklingsamtal och det gick mycket bättre än jag trott! Aja tur det iallafall! Nu måste jag plugga.. Har alldeles för mycket och lite för lite tid..
 

Back!

Min frukost idag hihi!
 
Nu finns det äntligen tid till att blogga! De senaste två veckorna har jag haft prao på jensens och det har verkligen varit hur bra som helst! Även fast jag har haft träningsvärk så var det så värt att gå dit! I fredags efter praoen så mötte jag upp Jonte, Cajsa och Noah på stan, lite senare åkte vi hem till Cajsa och var där hela kvällen. När killarna drog runt halv elva ungefär så somnade jag direkt i Cajsas säng haha. Och nu resten av den här dagen ska det pluggas!
Puss!

RSS 2.0