don't try so hard, the best things come when you least expect them.

Händer inte mycket alls i mitt liv just nu, pluggar, är med kompisar, äter och pluggar lite till. Idag var vi på en musikal med klassen och det var hur tråkigt som helst.. he he. Maja och jag gick till La bauguette efter den och sen åkte hon hem till sig och jag till mig. Om ungefär en halvtimme så ska jag dra ut och springa, härligt värre!

MAJSETS födelsedag!


if you want to be respected, you need to respect yourself

Från turkiet..♥ Sov hos Cajsa inatt, vi vaknade fixade oss jag drog till Jennifer, vi gick till gården och gjorde helt asgrymma chokladbollar med Erik! Kom hem vid tio nångång och har bara spelat sims och pratat med Jennifer, standard!

stop talking, i don't care

Igår åkte jag till lillån och träffade Jennifer, vi gick till coop och köpte cola och chips! Sen traskade vi vidare till gården och träffade blandannat Smilla och Erik! Spelade biljard och hade det ganska bra! När jag kom hem pratade jag med Jennifer i telefon och så somnar vi vid fyra så samtalet fortsätter så det höll på i 16 timmar..
Om ett tag så ska jag dra mig mot Cajsa, sover där inatt! Så vi går nog till Coop och köper något gott! Puss!

and i really miss who you were and what we had


nattlandbandyn 2013



Jag, Maja och Emma somnade någon gång vid halv sex helt slut efter både innebandyspel och promenad hem.. Vi vaknade vid ett någon gång och emma drog då,men Maja och jag sov vidare till fem.. Värd dag.
 
Idag åkte jag till lillån och var med Cajsa, Malin, Hasse, Simon, Nicklas, Hardy och Jennifer kom en stund hon också!

Victoria's secret

Fick en fråga vilka VS bodymists jag har, och det är Pear Glacé och Love Spell! Helt underbara!
Kramisar!

past is past

äntligen hittat kamerasladden, så finally får ni lite bilder!
 
Alla ♥ans dag spenderade hela dagen hemma, har varit sjukt trött hela veckan så fick inte gå till skolan för mor idag.. Imorgon är det nattlandbandyn, Maja,jag och kanske Emma ramlar nog in vid fem eftersom det inte går några bussar så vi ska gå hem YEY!
PUSS
 

just like seasons, people change.

Idag är det Tisdag yeyy! Slutar vid halv fyra  och då drar jag upp på stan och träffar Felicia, åh har saknat henne så himla mycket! Nu ska jag äta lite frukost och sen drar jag mig emot skolan!
 

i miss you that's all

Åkte först ut till Ikea med mor, köpte lite saker till mitt rum som jag gör om lite hihi! Åkte sen vidare hem till Smilla och vi köpte lite frukt och Nutella. Gjorde en lista över saker vi ska göra i sommar och bara var. Åh vad jag tycker om den tjejen asså♥

Lördagsmys


I need to get away

Hima bra dag idag. Har bara sovit, ätit, spelat sims och tagit det lugnt. Ganska skönt det också ibland faktiskt. Nu ska jag ta och gå ner och äta med min mor och far, sen blir det nog att skära upp lite frukt och sånt till Melodifestivalen, så jävla svennigt.. PUSS

I will always be by your side

Kaos på gården ikväll.. Åh orkar inte.. Är iaf hemma nu och har precis krypit ner i sängen och satt på one tree hill! Väntar på att Jennifer ska ringa need to talk to her hehehehe!
PUSS


8/2-13

hahahaahhaha har sån sjuk bildbrist världens bästa kusin♥
Idag är det fredag! Jag har precis ätit upp min frukost och ska snart börja fixa mig! Vet inte riktigt vad det blir ikväll om jag stannar hemma eller vad som händer.. Aja sånt löser sig alltid!
KRAM
 

I want to live, not just survive

Från i julas.
 
ÅH HERREGUD! Igår fick jag värsta viruset på min dator.. Stod massa om att jag skulle betala till polisen och massa.. Fick det när jag var inne på facebook så jag bara fml.. Men min pappa fiade det som tur var och nu mår datorn bra igen!
Var i skolan idag, helt vanlig dag! Efter skolan följde majset med mig hem, vi gjorde varm choklad, pluggade lite och pratade om allt.Hon drog för kanske tjugo minuter sen! Nu ska jag iaf titta på tv.. Swefilmer fungerar ju inte så kan inte titta på OTh.....
Puss
 

Torsdag


-


min dator fungerar inte riktigt just nu uppdaterar sen PUSS


i love life , that's it.

Var med Cajsa idag, vi gick till Coop, köpte passionsfrukt, nutella, Kiwi, vindruvor oh apelsin. Tittade på någon film och bara skrattade. Hon är verkligen min bästavän, kan verkligen vara mig själv till 1000%. Åkte till gården sen, singstar, pannkakor och biljard + bra personer #bästa.
Lägger mig nu i sängen med lite OTH och Jennifer i telefonen, kan inte bli bättre tror jag.
 
 

oth

Har suttit inne hela dagen och tittat på one tree hill. är verkligen helt fast! Om några minuter kommer mor och far hem och då ska dom göra mat åt mig. Jag är hungrig haha. Nu ska jag iaf fortsätta titta! PUSS

söndagsmys


it was just a kiss

Glad tjej eller något.
Händer inte riktigt något i livet förtillfället, vet inte vad jag gör eller något alls. YOLO. Nu ska jag börja se på någon serie, pusshej!
 

vill bara ha sommar

 

-


RSS 2.0