27/5-2013

Fina Jennifer vid ett bullbak i höstas♥
 
Måndag igen, spenderade den i skolan med mina bästa tjejer. Fick en håltimma och åkte upp på stan och hälsade på Moa på jensen's eftersom hon praoar där! 
Efter skolan åkte jag hem och tittade på OTH åkte sen och träffade Jennifer och Erik, mycket bra dag! PUSS

25/5


Match


If you could see yourself trough my eyes, you would see just how perfect you are

Skola, plugga och sova.
Just nu pratar jag med Jennifer, livet är ganska bra ändå. Godnatt bloggen♥

when he understands♥

Är egentligen inte så glad som jag ser ut, har två prov denna vecka plus massa annat plugg.. Har verkligen inga ambitioner längre och vill bara att det ska bli den tolfte Juni och sommarlov. Har dock lite roligt som kommer att hända de närmsta veckorna b.la. Liseberg med Cafégruppen den fjärde juni, balen den femte som jag ska servera på, födelsedag den femtonde. Hoppas på att Juni månad blir lika bra som  det känns.
Försöker tänka positivt och verkligen hänga ut nu de sista veckorna för att sedan  ha tio asbra lediga veckor! Ska nu återgå till religonpluggandet eftersom jag har prov på det imorgon och har slösat bort alla lektioner på prat och flams. Bra Josefin, bra! Puss

söndagstankar


if you give up too soon, you'll never know what you'll be missing.

Fredag: Gick i skolan som vanligt och sen drog jag upp på stan med Emma och Vilma, vi åt på la baguette och kollade runt lite i affärer. Behöver nämligen ett par ballerina till skolavslutningen. På kvällen åkte jag till kalket och grillade med lite härliga människor och sen åkte vi runt i Malins epa resten av kvällen.
Lördag: Åkte på Entrés dansuppvisning och sen åkte jag till lillån och gjorde en repris av fredagen, mycket lyckad kväll det också!
Idag: Åkte på Majas match med Jennifer och sen åkte jag til min träning i lillån. Sitter just nu och gör en svenska läxa som skulle varit inne i fredags.. Aja, vi hörs senare!

Just becuse it's ''all in your head'' doesn't make it any less real.

Träffade Majset efter skolan idag, vi gjorde pommes och åt väldigt mycket av det, sen skrattade vi också väldigt mycket. Vid sex åkte jag på träning, bästa träningen på väldigt länge. När jag kom hem så tittade jag på Grey's och nu pluggar jag och pratar i telefon med Gleisner, godnatt♥

2/5-2013

Två stycken från senaste dagarna.
Har pluggat drygt två timmar med samma ämne och har prov imorgon. Ska sitta uppe tills minst två och plugga, har sån himla prestationsångest. Skolan tar verkligen kål på mig och vill bara lägga mig och sova hur länge som helst, oj va skönt.

Agnes och Lina


Från igår med Smilla


Sun

Behöver jag säga mer än att jag ÄLSKAR vädret? Slutade runt två efter en dag med väldigt mycket skratt på hembygdsgården. Kom hem och dränkte mig i Hawaiian Tropic och la mig i solen och låg där till klockan sex. Väldigt skönt och hoppas på att jag fått lite färg! Nu ska jag plugga lite och sen se på en film med mor, puss!

.


you cry but it doesn't really mean anything

Gammal och kall bild.
 
Glömde bort bloggen lite under helgen menmen.
Fredags: Tog en buss till Lundby och Moa efter skolan. Vi solade och hade allmänt prat, drog hem från henne vid sju och åkte hem och åt kinamat och chokladdoppade jordgubbar! Åkte till gården och hade en superduper kväll med b.la. Vilma och Emma♥
Lördags: Åkte till marieberg med mor och far och hittade min avslutningsklänning, och jag kunde verkligen inte bli nöjdare! Kanske lägger upp en bild någon dag eller så väntar jag till avslutningsdagen, får se hur det blir!
Idag: Imorse stod klockan på tjugo över sju och domarkurs på shemat! Efter domarsaken så fikade vi först med laget och sen tränade vi. Gick dock verkligen hur dåligt som helst eftersom jag hade hur ont som helst i knät..
 
Imorgon är det skola, känns väldigt okej dock eftersom jag bara har en vanlig dag den här veckan! På onsdag spelar jag även säsongens första match! Så har mycket att se fram emot i veckan! Ha det bra, puss!

I think I'll miss you forever like the stars miss the sun in the morning sky.

Har inte bloggat sen Valborg men det var iaff superbra! Vaknade dock upp med ett väldigt konstigt öga men men.. Idag var jag iaf med Moa och Jennifer och har skrattat väldigt mycket, tack för dagen brudaaaar! Imorgon är det fredag och har lite olika planer som kan bli av! Vad som än händer blir det säkert bra! Nu ska jag se en film och sen sova, asbra! PUSS

RSS 2.0