torsdag


Lånade bilderna av Jennifer, hihi♥
 
Igår så var jag först på stan med Emma, vi åt på Waynes och det var helt sjukt gott! Vi köpte med glass och åkte hem till henne! Lite senare traskade vi till gården och hade det asbra. När gården stängde så åkte jag, Jennifer, Calle och Johan hem till Johan och sov där. Vi titta på skräckfilm och massa andra filmer och hade det allmänt bra. När jag kom hem så skickade min bror iväg mig till pizzan för han hade beställt varsin pizza åt oss, så jävla gott! Nu ska jag iallafall prata vidare med Jennifer och sen sova, puss♥

sunday


myskväll med mina brudar

Igår åkte ju somsagt jag, Smilla, Madde och Lisa till Smillas pappa i Kristinehamn. Vi hade det hur bra och mysigt som helst med både bad i jacuzzi och lek med hästar och hundar!
Idag är det söndag, men ingen söndags-ångest! Jag har påsklov nu i en vecka och sen så prao med min bästavän på jensens i två veckor! Så himlahimla bra! Ha det bra, puss!

Lördag

Sitter just nu i sängen med Moa! Om några timmar drar jag vidare till Smilla så åker hon, jag, Madde och Lisa till hennes pappa i Kristinehamn! kommer säkert att  bli asbra tror jag! Hörs senare, puss!

bestfriend

 

-


let's pretend i'm happy :)

kanske inte världens finaste bild, men tycker om den eftersom flickan på bilden är så himlahimla bra♥
Idag efter skolan åkte jag och Nathalie hem till mig, vi pluggade riktigt mycket i ungefär två timmar, jag som knappt aldrig pluggar haha.. Oj avslöjade jag för mycket nu kanske..?
Får se vad som händer imorgon drar mig nog antagligen mot gården som vanligt haha.. Iaf just nu sitter jag i sängen och ska precis krypa ner och somna till någon bra film/serie! Ha det bra!

#smile


-

Du behöver:
Grädde
Philadelphia ost
Frysta hallon
Socker
Digestivekex
Bär att toppa med
 
Gör såhär
Vispa grädden, inte för hårt!! Ha i osten med sockret och vispa tills smeten är klumpfri. Krossa digestivekex och ha det i botten och sedan varva med smet digestive, gör efter egen smak. Ha på bär på toppen. Eftersom smeten är väldigt söt är det bra att ha några bär som inte är jättesöta på toppen!

Lördagsmys


people who hide their feelings usually care the most

We♥it

Åkte till gården igår med Jennifer och Smilla men det var så segt där så jag drog hem och sov istället, skönt det med! Tänker inte resa mig upp ur sängen på ett bra tag så ska slänga på några OTH avsnitt nu!

bästis


-